Stori de Stile – Peroni Nastro Azzuro implineste 50 de ani
Peroni Nastro Azzuro sărbătoreşte anul acesta cea de-a 50-a aniversare, iar pentru a marca acest punct de hotar în istoria brandului de bere premium, Peroni a iniţiat o serie de evenimente menite să readucă publicul în atmosfera anilor ’60.
„Să ne imaginam că ne întoarcem în timp și ne lăsăm cuceriți de frumusețea La Dolce Vita, o perioadă efervescentă și memorabilă, cum este cea a anilor ’60. Cuvintele de ordine erau simplitatea, eleganța, bunul gust, oamenii erau liberi să iubească, să viseze, să creeze. În această perioadă exuberantă s-a născut Peroni, un tribut adus stilului de viață degajat și luxos, fără emfaza sau grandoare. Cu simplitate, decență și stil. Suntem mândri că, și peste 50 de ani, am păstrat vii aceste atribute iar evenimentul Anniversario Peroni confirmă succesul de care se bucură acest brand în prezent. Suntem convinși că, și peste 50 de ani, Peroni va rămâne o emblemă pentru adevarata eleganță italiană.” spune Laura Andrei, Senior Brand Manager – Ursus Breweries SA – România.
Astfel că vineri, 19 iulie, începând cu ora 19 la Casino în Parcul Central am putut să gustăm din atmosfera La Dolce Vita.
Cu ocazia aniversării Peroni, a fost prezentat şi proiectul Instalart/Obiectiv01, un proiect care invită artişti români să creeze obiecte inspirate de tema propusă de peroni – Italia anilor 60 Din programul serii a făcut parte prezentarea de modă semnată Sarto Made to Measure – …
UPDATE:
Pe blogul Peroni a apărut poveste serii de 19 iulie din perspectiva lor. 🙂 Partea mea preferată este următoarea:
“Obișnuit cu vuietul constant al Bucureștiului, abia acum, în mijlocul adunării relaxate de la Cluj, mi-am dat seama ce înseamnă dolce farniente. Înseamnă să te abandonezi unei socializări pline de visare și care este străină de conceptul de finalitate sau de profit în afară de plăcere. E, practic, plăcere în stare gemă, nebruiată de balastul grijilor ori de zgura resentimentelor sau de povara harțagului de pe Dâmbovița. Totul e lux, calm și voluptate.”